Annons:

JUST NU: GP-STJÄRNAN BLIR DACKARNA TROGEN

Maciej Janowski är klar för en fjärde säsong i Dackarna. Foto: Ossian Mathiasson

JUST NU: GP-STJÄRNAN BLIR DACKARNA TROGEN

Redan efter finalförlusten mot Smederna öppnade Maciej Janowski upp för en fortsättning i Dackarna. Nu står det klart att VM-fyran fortsätter i Målillaklubben över 2019.
– Janowski är en mycket komplett förare, säger Jon Lindberg i Dackarna.

Annons:

– Vi har diskuterat och nu får vi se vad som händer. Jag hoppas att vi kan komma till en överenskommelse. Jag gillar verkligen det här laget och klubben och vill verkligen stanna i Dackarna. Men först måste vi komma överens om några saker och jag tror att vi kommer göra det.

Så sa Maciej Janowski till vår tidning direkt efter SM-finalförlusten mot Eskilstuna Smederna. Nu har parterna kommit överens om ett nytt kontrakt som gör att Janowski kommer att göra sin fjärde säsong i Målillaklubben 2019.

Fjärde föraren in i truppen

Den gångna säsongen var Janowski lagkapten i Dackarna och snittmässigt lagets bästa förare med sina 2,091 poäng per heat. Förra helgen stod det klart att han slutade fyra i VM den här säsongen.

– Janowski är mycket komplett som förare och axlar minst sagt rollen väl på en av toppositionerna i laget, säger Jon Lindberg i Dackarna i ett pressmeddelande.

27-årige Maciej Janowski är den fjärde föraren i Dackarnas lagbygge till nästa säsong efter Oliver Berntzon, Patryk Dudek och nyförvärvet Jacob Thorssell.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt