Annons:

JUST NU: Västervik värvar stjärnans lillebror – ”En av världens mest lovande förare

Morgan Andersson är sportchef i Västervik Speedway, som i dag presenterade sitt första nyförvärv. Foto: Linus Johansson

JUST NU: Västervik värvar stjärnans lillebror – ”En av världens mest lovande förare"

Västervik Speedway har gjort klart med sitt första nyförvärv. Det handlar om 22-årige Jack Holder, lillebror till betydligt mer kända Chris Holder.
– Jag ser verkligen fram emot att representera Västervik Speedway, säger Jack Holder.

Annons:

Under 2018 har australiensaren Jack Holder kört för Somerset i England och Torun i Polen. i JVM har Holder blivit fyra som bäst. Nu är han alltså klar för sin första säsong i Sverige och Elitserien.
– Jag har följt Jack under året och är mycket imponerad av vad han har presterat, speciellt i Extraliga för Torun under sin första säsong i Polen där han slutade på ett heatsnitt inklusive bonus på 1,7. Att få in en av världens mest lovande förare i sin åldersgrupp passar oss utmärkt då vi samtidigt försöker bygga truppen långsiktigt. Vi är mycket glada att Jack valde Västervik som sin första klubb i Sverige då det fanns fler klubbar som visade intresse, säger sportchefen Morgan Andersson i ett pressmeddelande.
Jack Holder:
– Jag ser verkligen fram emot att representera Västervik Speedway 2019 och att få chansen att slå mig in och utvecklas ytterligare i en av världens bästa ligor. Jag har sett några videoklipp av banan och den ser väldigt fin ut och verkar inbjuda till härlig racing. Pratade med några vänner när frågan kom upp och de säger att klubben är bra så jag behövde ingen längre betänketid efter att Morgan kontaktade mig.

Jack Holder får ett ingångssnitt på 1.478.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt