Annons:

Svenskens besked om Elitserien: ”Räcker inte till en seriös satsning”

Tomas H Jonasson kommer inte att köra i Elitserien under 2019.

Svenskens besked om Elitserien: ”Räcker inte till en seriös satsning”

För en tid sidan stod det klart att Tomas H Jonasson inte skulle bli kvar i moderklubben Vetlanda Speedway. Nu är det klart att det inte blir någon elitseriestyrning 2019.
– De anbud vi fått räcker inte till någon seriös satsning och det blir inget plus i budgeten, säger THJ Racing på Facebook.

Annons:

Tomas H Jonasson har kört för Vetlanda Speedway i hela sin karriär. Det blir ingen fortsättning över 2019 och nu står det klart att Vetlandakillen inte kommer att figurera i Elitserien överhuvudtaget.

Så här skriver THJ Racing på Facebook:

”Det har räknats på budgetar och många funderingar. Beslutet som Tomas och teamet tagit är, att det blir ingen Elitseriestyrning för THJ säsongen 2019. De anbud vi fått räcker inte till någon seriös satsning och det blir inget plus i budgeten, hur vi än räknar. Med detta, finns det ingen större motivation att satsa. Det handlar inte heller om några enorma summor. THJ känner att det då är bättre att satsa hårt i Polen, där vi har alla förutsättningar att kunna göra ett oerhört bra 2019.Vi ser nu även över möjligheterna för en styrning i Storbritannien”.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt