Annons:

DEBATT:

Debattören Mona Schiller uppmanar svenska folket att besinna sig. Foto: MostPhotos

DEBATT: "Svenska folket besinna er – SD är en ulv i fårakläder"

Hur kan det komma sig att det finns så många aningslösa och blåögda människor i vårt land, som t.o.m. röstar på och har förtroende för SD, dessa ulvar i fårakläder? Det skriver Mona Schiller i en debattartikel.

Annons:

De smider hiskeliga planer för framtiden bakom dolda agendor och tunga ridåer! Känner ni inte det kyliga draget från deras slängkappor, när de ideligen svänger runt och byter åsikt i akt och mening att lura till sig era röster och därmed skaffa sig större makt? När de en gång, gud förbarme, fått makten, kommer luftdraget och frasandet av slängkapporna att få er att inse misstaget och djupt ångra den blåögda inställningen till SD-ulvarna i fårakläder. Gissa om tumskruvarna kommer att dras åt! 

*

Om jag har en kristallkula som underrättelsekälla? Alls inte! Det är historien som upprepar sig! Har man läst den en gång, då vet man hur utvecklingen framskrider! Besinna er, ni med politikerförakt (med rätta!) men för att få en radikal ändring på Sveriges politiska karta och våra förhållanden därvidlag, är det INTE rätta vägen att ge större inflytande åt SD!

Svenskar! Ta er tid att besinna er och sätta er in i hur det blev förra gången i Europa, när vansinnet tilläts växa! Finn en historiebok och/eller ta er tid att tala med äldre, som vet hur det gick den gången för nästan en mansålder sedan!

*

I likhet med Expressens krönikör, Lars Lindström, tror jag att väldigt många inte VET vad SD vill göra och hur det blir om SD tillåts ”ta över”! Vi måste finna andra och bättre vägar att uttrycka vårt missnöje över dagens politiska läge!

Maktmissbruk, korruption, okunskap och skamlös egoism tror jag är den viktigaste förklaringen till det stora, ganska allmänna politikerföraktet som råder, och som spelar SD så passande i händerna! Men vi måste finna bättre lösningar än att tillåta SD att veckla upp sin dolda, svarta (bruna) agenda!

Kliv inte aningslöst in i odjurets gap, där tänderna är skarpare och mörkret brunare än många tror! Snälla svenska folket, besinna er medan tid är! Lär av historien!

Mona Schiller, fri debattör

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt