Annons:

Man från Hultsfred döms till fängelse – rånade sin egen mamma

Foto: Pressbild

Man från Hultsfred döms till fängelse – rånade sin egen mamma

En man i 40-årsåldern rånade sin egen mamma och utsatte henne för en rad andra brott. Nu har kommuninvånaren dömts till två års fängelse.

Annons:

Mannen har hotat och misshandlat kvinnan som han bor tillsammans med vid upprepade tillfällen. Han har bland annat hotat med att skära armen av sin mamma om han inte fick fentanylplåster. Han hade då en kniv i sin hand. 

Enligt domen har mannen också vid flera tillfällen förstört saker i hemmet och misshandlat kvinnan. Vid ett tillfälle har han vridit om hennes näsa så hårt att den blev alldeles svart och blå.

Mannen ska också ha gjort sig skyldig till rån i tingsrättens mening. Mannen ska ha försökt tvingat mamman att ge honom 400 kronor och när hon vägrade, så slog han sönder en väckarklocka och en tavla som tillhörde henne. 

Kvinnan beskrev sin son som ett "monster" vid tillfället. Hon blev då så rädd att hon gav honom pengarna. 

Händelserna ska ha pågått under lång tid, men först i augusti – efter ett ordentligt utbrott från mannens sida – larmades polisen och mannen häktades senare samma dag.

Nu döms han till två års fängelse för rån, försök till rån, grov fridskränkning, ringa narkotikabrott och ringa stöld. Mannen ska stanna kvar i häktet tills dess att domen vunnit laga kraft.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt