Annons:

Fräck stöld av elcykel – stal nyckeln ur Maries jacka hos tandläkaren

En fräck och märklig stöld inträffade i centrala Hultsfred på onsdagseftermiddagen. Marie Svensson var hos tandläkaren och hennes elcykel av märket Cresent blev då stulen.

Annons:

Marie Svensson kom till Folktandvården i Hultsfred klockan 15.30 och hängde sin jacka i väntrummet med cykelnycklarna i. Knappt tio minuter senare uppmärksammade en av hennes väninnor på Folktandvården att jackan låg slängd på en träbänk utanför entrédörren. 

Väninnan tänkte inte mer på det och hade inte en aning om att det var just Maries jacka. 

När hon kom ut från tandläkaren strax efter klockan 16 var inte jackan kvar i väntrummet utan den låg, precis som väninnan berättade i ett senare skede, på en bänk utanför med nyckeln och cykeln spårlöst borta. 

– Cykeln var parkerad utanför Folktandvården. Det märkliga är att tjuven har haft knappt tio minuter på sig att hinna gå in till Folktandvården, sno nyckeln i jackan och sen veta att nyckeln passade till just den elcykeln. Det är mycket märkligt, säger Marie Svensson. 

Stölden är polisanmäld och elcykeln kostade drygt 14 700 kronor vid köpet för drygt två år sedan. 

– Det är tråkigt att den är borta men tur att det är materiella ting som går att ersätta. Flera på Facebook tror precis som vi att någon har följt efter mig och kunde då hitta nyckeln till cykeln. För det är väldigt konstigt och jag tror inte att jag kommer få tillbaka den, säger hon. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt