Annons:

MINST FEM BROTT UNDER TRAKTORHELGEN

Polisen fick en hel del att göra under Traktor Power Weekend i Målilla. Foto: MostPhotos

MINST FEM BROTT UNDER TRAKTORHELGEN

Målilla Power Weekend blev en publiksuccé. Arrangemanget renderade också en hel del arbete för Polisen. Hela fem anmälningar har upprättats. Tre av dem gäller misshandel.

Annons:

Den allvarligaste händelsen inträffade under fredagskvällen, där två män har anmält varandra. En man i 20-årsåldern har blivit skallad och fått ett jack i bakhuvudet och lösa framtänder. Han har även fått motta slag och till och med den drabbades bil blev utsatt för våld. Han har anmält en man i 30-årsåldern för misshandel och skadegörelse.

Mannen i 30-årsåldern har i sin tur hävdar att han fått motta flera slag i ansiktet från 20-åringen. De båda ska vara bekanta med varandra. Orsaken till bråket är okänd.

Körde bil påverkad

Vid midnatt mellan lördag och söndag blev en man i 40-åråsldern utsatt för en misshandel på campingen. Misstänkt är en man i 20-årsåldern som ska ha utdelat flera slag. Även de känner varandra sedan tidigare.

Vid 22-tiden i lördags körde en man under 20 år runt med en bil på campingen. Polisen stoppade honom och det visade sig att han var påverkad. Han är misstänkt för rattfylleri av normalgraden.

Det finns även en anmälan om stöld vid 22.30 i fredags. En man i 20-årsåldern är misstänkt för att ha stulit tre tröjor värda 500 kronor styck.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt