Annons:

Bil körde in i vajerräcke – orsakade problem i trafiken

Räddningstjänsten i Hultsfreds kommun fick in en trafikolycka i höjd med infarten till Rosenfors på tisdagsmorgonen. En personbil körde in i vajerräcket av okänd anledning och orsakade problem i trafiken en stund.

Annons:

Larmet inkom till SOS Alarm klockan 07.52 på tisdagsmorgonen. Det var en singelolycka som inträffade i norrgående riktning mellan Målilla och Rosenfors och i höjd med infarten till Rosenfors. 

Polis, räddningstjänst och ambulans skickades till olycksplatsen där en personbil kört in i vajerräcket och stod rätt över körfältet i riktning mot Målilla. Två personer färdades i olycksbilen och ingen person till skada. En bärgare är beställd. 

Olyckan ledde till stora problem i trafiken strax efter klockan 08.00 och trafiken fick ledas om växelvis förbi singelolyckan.

– Nu flyter trafiken på som vanligt igen. Bilen satt fast i vajerräcket och blockerade hela körfältet. Vi fick spärra av det ena körfältet och köra växeltrafik i det andra körfältet. När jag lämnade platsen stod bilen vid sidan av vägen, säger Andreas Enberg, räddningschef i beredskap i Hultsfred, vid 09.20-tiden.

Enligt polisens ledningscentral finns det just nu ingen misstanke om brott.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt