Annons:

KLART: HOTELLÄGAREN BLIR NY ORDFÖRANDE I HULTSFRED HANDEL

Christian Ryning på Palace Hotell är ny ordförande i Hultsfred Handel. Foto: Ossian Mathiasson

KLART: HOTELLÄGAREN BLIR NY ORDFÖRANDE I HULTSFRED HANDEL

Christian Ryning på Palace Hotell i Hultsfred utsågs till ny ordförande i Hultsfred Handel på det årliga årsmötet som hölls tidigare i veckan.  

Annons:

Medlemmarna i Hultsfred Handel hade det årliga årsmötet tidigare i veckan. Christian Ryning, ägare till Palace Hotell i Hultsfred, valdes till ny ordförande och får i uppdrag att leda arbetet med att utveckla handeln. Det skriver Hultsfreds kommun på sin hemsida. 

"Jag hoppas kunna bidra med lite nytänk och det studsar redan massor med idéer", säger Christian Ryning i en kommentar till Hultsfreds kommuns hemsida. 

Det finns några frågor och insatser som Christian Ryning vill ge sig i kast med i ett tidigt skede. Det blir ett första styrelsemöte med den nya ledningen under kommande vecka.

"Vi måste bli bättre på och visa vad som redan finns inom handeln och vi måste använda de sociala medier som finns att tillgå för att lyfta fram det. Vi tittar på ett digitalt presentkort och förhoppningen, även om det kan bli svårt, är att få igång dem till julhandeln. Sedan är det ju snart dags för skyltsöndagen. Det finns mycket att ta tag i på en gång men tillsammans hoppas jag att vi ska kunna göra något bra", säger Christian Ryning till Hultsfreds kommuns hemsida. 

"En happening varannan månad"

Att utveckla och ge Hultsfred Handels hemsida ett ansiktslyft är också en prioriterad fråga.

"Vi hoppas kunna lansera denna sida snart och då vore det kul att göra det tillsammans för hela kommunen. Att vi kan lyfta varandras olika styrkor på orterna och dess verksamheter", säger han. 

Ryning är en idéspruta ut i fingerspetsarna och vill verkligen få fart på handeln i sitt nya uppdrag.

"Jag tänker mig en happening i alla fall varannan månad. Vad det skulle kunna vara vill jag prata mer med styrelsen om först. Jag är en idéspruta men för att komma i mål måste vi alla som jobba med handel på något vis bidra för att det ska blir bra".

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt