Annons:

Förtroendevalda uppmanas att vaccinera sig:

Kommunledningen uppmanar alla förtroendevalda i Hultsfreds kommun att vaccinera sig mot covid-19. Foto: Ossian Mathiasson

Förtroendevalda uppmanas att vaccinera sig: "Stark uppmaning"

Kommunledningen i Hultsfreds kommun uppmanar alla förtroendevalda att vaccinera sig. 
– Vi måste värna om varandra på alla sätt och vis, säger oppositionsrådet Tomas Söreling (S).

Annons:

Hultsfreds kommun inför vaccinkrav mot covid-19 för nyanställd personal inom vård och omsorg. 

Kommunledningen skickar också med en uppmaning till alla förtroendevalda att vaccinera sig. Det tog oppositionsrådet Tomas Söreling (S) upp på onsdagens pressträff efter tisdagens sammanträde i kommunstyrelsens arbetsutskott. 

– Vi från kommunledningen vill uppmana alla förtroendevalda med uppdrag i Hultsfreds kommun att vaccinera sig om det inte föreligger något speciellt mediciniskt hinder. Vi måste värna om varandra på alla sätt och vis. Det är en stark uppmaning om att alla förtroendevalda i vår kommun ser till att vaccinera sig när möjligheten ges, både vad gäller dos ett, två och tre, säger Tomas Söreling (S). 

Har ni fått indikationer på att det finns förtroendevalda som har valt att inte vaccinera sig?

– Vi vet inte antalet, men vi gör vad vi kan för att uppmana de förtroendevalda att vaccinera sig. Vi vill mildra risken för att de förtroendevalda och andra ska bli sjuka. En tydlig uppmaning till de förtroendevalda som har uppdrag i vår kommun. Vi ska vaccinera oss utifrån de rekommendationer som kommer, säger Söreling. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt