Annons:

Campingen i Hultsfred ökade med över 50 procent i maj: ”Finns inte någon förklaring”

Antje Rohde kan se tillbaka på en rekordstark maj månad för Camping Hultsfred. Foto: Ossian Mathiasson

Campingen i Hultsfred ökade med över 50 procent i maj: ”Finns inte någon förklaring”

Camping Hultsfred har fått en strålande start på säsongen. Maj blev nämligen en riktig succémånad. Jämfört med förra året ökade gästantalet med 52 procent.
– Det finns inte riktigt någon förklaring till det. Det kan inte bara bero på vädret, säger Antje Rohde.

Annons:

Antje Rohde och Maik Rohde driver campingen i Hultsfred sedan 2011. Aldrig tidigare har de varit i närheten av att få en så bra start på campingsäsongen. Jämfört med maj förra har gästantalet ökat med 52 procent i år.

– Det är en riktigt stor ökning och det är lite av en överraskning för oss. Det finns inte riktigt någon förklaring till det. Det kan inte bara bero på vädret, säger Antje Rohde.

”Riktigt roligt”

Av besökarna i maj kom nästan 55 procent från utlandet och närmare 40 procent från Tyskland. Totalt besöktes campingen av 666 gäster i maj månad.

– Det är riktigt roligt både för oss som driver campingen och för lilla Hultsfred att så många har besökt oss redan nu. Det ger ju också intäkter till samhället i stort med affärer och så vidare.

Hur ser bokningsläget ut framöver?

– Jämför jag början av juni i år med 2017 så ser det mycket bättre ut än förra året. Vi hoppas förstås att det fortsätter så, säger Antje Rohde.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt