Annons:

Bokrelease för Emma Janssons nya bok

Författaren Sarah Watson fanns med vid bokreleasen av Vems spår? och illustratören Emma Jansson från Hultsfred kunde inte medverka på grund av sjukdom. Foto: Ossian Mathiasson

Bokrelease för Emma Janssons nya bok

Illustratören Emma Jansson från Hultsfred har släppt sin första bok tillsammans med författaren Sarah Watson. I tisdags var det bokrelease på Ingebo hagar utanför Vimmerby.

Annons:

På grund av sjukdom hade inte fotografen och konstnären Emma Jansson möjlighet att vara med vid firandet av boken Vems spår? och att hon firar tio år som egen företagare under 2018. 

Vems spår? är en hennes premiärbok och riktar sig till barn mellan 0-5 år som får lära känna spåren från några de nordiska djur, bland annat älg och vildsvin.  

Fullt fart med uppföljaren

På plats vid bokreleasen var dock författaren Sarah Watson, som upptäckte Emma Janssons illustrationer och naturbilder på Instagram.  

– Det är jättekul, såklart. För mig är det en dröm att få ge ut en bok, jag vet att Emma har velat göra en bok också. Det är något som har förenat oss båda. Vi har bara fått toppbetyg av de som har lämnat recensioner på Adlibris, säger Sarah Watson. 

Boken har varit i handeln i ungefär en månad och just nu jobbar de för fullt med uppföljaren Vems bajs?

– Den är snart färdigtecknad. Hon (Emma) jobbar för fullt. Hon lägger ner mycket tid på det innan semestern och vi hoppas att den kommer ut vid förskole- och skolstart i höst, säger Watson.

Kan det till och med bli aktuellt med en tredje bok?

– Ja, det tror jag. Vi har pratat om det med förläggaren. Vi håller på och bollar en del idéer. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt