Annons:

Biljettförsäljningen i Hultsfred har stängts

Från och med 25 maj är caféverksamheten som bedrivits i Hultsfreds stationshus stängd och då har möjligheten att köpa enkelbiljetter kontant försvunnit. Foto: Ossian Mathiasson

Biljettförsäljningen i Hultsfred har stängts

Sedan i slutet av maj finns det ingen möjlighet att få hjälp med att köpa biljett eller handla något att äta i Hultsfreds stationshus.
– Det är ingen åtgärd från vår sida, säger Titti Nilsson, försäljningsansvarig på Kalmar länstrafik (KLT).

Annons:

På Kalmar länstrafiks hemsida står det att caféverksamheten som bedrivits i stationshuset har stängts och att det inte längre finns ett försäljningsställe i Hultsfred. Det är en nyhet som även Vimmerby Tidning rapporterat om.  

Enligt Titti Nilsson på KLT var det Mattias Jacobsson som valde att säga upp sitt ombudsavtal på grund av dålig lönsamhet i våras. 

– Ja, det är inget aktivt val som vi på KLT har gjort. Vi har tagit emot en uppsägning och då försvann både caféet och försäljningsstället för enkelbiljetter i Hultsfred, säger Titti Nilsson. 

Lokalen används av busschaufförerna

Just nu används lokalen tillfälligt som ett uppehållsrum för busschaufförerna då deras ordinarie personalutrymme i en grannfastighet har drabbats av en fuktskada.

– Det är oklart hur länge de kommer vara där, säger Titti Nilsson. 

Hon berättar att KLT jobbar med en försäljningsstrategi som inte är fastställd än så länge. 

– Innan den är klar kan vi inte gå några händelser i förväg men vår tanke är att vi ska ha någon form av bemannad verksamhet. Den behöver inte vara i stationshuset utan det kan göras genom en återförsäljare i stan. Behovet av ett försäljningsställe i Hultsfred är ändå rätt litet så vi får se hur det blir,säger Nilsson. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt