Annons:

Tv-profilen kommer till Hultsfred på onsdag

Hotell Hulingen i Hultsfred gästas av tv-profilen Anders Lundin på onsdag. Foto: Ossian Mathiasson

Tv-profilen kommer till Hultsfred på onsdag

Programledaren och tv-profilen Anders Lundin turnerar under 2018 med sin förställning i litet format. På onsdag stannar han till på Hotell Hulingen i Hultsfred.

Annons:

Anders Lundin har skrivit låtar och texter sedan tonåren och spelat in skivor och turnerat med band. 

I visföreställningen ”Expedition: Livet – från apa till självförverkligare” blir publiken huvudperson när Anders Lundin vänder, vrider och snurrar på frågorna om vart kommer vi från? Vart skall vi? Hur hamnade vi här?

”Föreställningen tar avstamp i människans första steg på savannen och svävar vidare via urskogar, oceaner, sommarstugor och nätverksproblem ända fram till TV-soffan hemma. Vi får höra om japanen som vandrade runt jorden, om sjömänsänkan som gick över Bottenvikens is och får tips om vilken hemelektronik apparat det är skönast att slå sönder”, skriver Hotell Hulingen på sin hemsida.

Lett flera tv-program

Lundin vill med sin föreställning väcka frågor hos besökarna och få dem att fundera över sina egna val och möjligheter. Han gör föreställningen tillsammans med kontrabasisten Jonas Olofsson och låter sina funderingar kommatill uttryck i en brokig samling berättelser och visor om äventyrare, emigranter, neanderthalare och sin pappa. 

Anders Lundin har lett flera program på Sveriges Television, bland annat Allt för Sverige och Allsång på skansen. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt