Annons:

Theoz blir artisten för de unga:

Theoz kommer till Storebroparken i sommar. Foto: Pressbild

Theoz blir artisten för de unga: "Känns klockrent"

Theo "Theoz" Haraldsson, Sveriges kanske mest kända 13-åring, kommer till Allsången i Storebroparken. Det är han som ska locka den unga målgruppen.
– Han är hur cool som helst, säger Eva Kindstrand.

Annons:

Nu är artistuppsättningen till Allsången i Storebroparken fullständig. Det sista stora dragplåstret blir tonåringen Theoz som slagit igenom på allvar genom sociala medier.

Trettonåringen från Linköping har två miljoner följare på musikappen Musically och över 100 000 prenumeranter på Youtube. Genom låtar som "Het" och "Best girl in the world" har han tagit barn och tonåringar med storm.

– Alla mellan sex och 13 år har stenkoll på honom. Det fanns en lucka mellan hans spelningar i Filipstad och Piteå, så det här blir klockrent. Han är hur cool som helst, säger Eva Kindstrand från arrangörshåll.

Bokade är också Per-Melkerz, som består av Bonde söker fru-kändisen Per Solberg och Farmen-kändisen Melker Djurstedt.

– Det är en lokal och populär duo som också kan skoja till det lite. Det blir en del humor också utöver musiken.

Joyvoice igen

Dessutom kommer Joyvoice uppträda igen.

– Vi var så himla nöjda med det förra året. Det var verkligen uppskattat och det blir ett 50-tal från dem. En riktigt stor kör och det ska bli jättekul.

I och med de här bokningarna kan Allsångsarrangörerna luta sig tillbaka, hoppas att biljetterna går åt och invänta årets evenemang.

– Det kommer bli klockrent. Vi tycker att vi har fått till det och är supernöjda. Nu har vi täckt upp för barn, familjer och medelålders och uppåt. Det är framför allt dessa grupper vi ser kommer.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt