Annons:

  • Caféets utemöbler dumpades i vattnet: ”Kan inte förstå varför”

    En livboj och flera av Café Flottens utemöbler kastades i Virserumsån under söndagskvällen. Foto: Annika Holstensson Eriksson

  • Caféets utemöbler dumpades i vattnet: ”Kan inte förstå varför”

    Både bord och stolar, som fanns på flotten, låg utspridda i Virserumsån när Bolagsföreningens medlemmar kom på måndagsmorgonen.

Caféets utemöbler dumpades i vattnet: ”Kan inte förstå varför”

Ett tiotal av Café Flottens stolar med några tillhörande bord dumpades i Virserumsån under söndagskvällen. Annika Holstensson Eriksson driver caféet i Virserum och känner en stor besvikelse.
– Det är så onödigt. Jag ser det som ett typiskt busstreck, säger hon.

Annons:

Café Flotten drivs ideellt av Bolaget hembygdsförening och bidrar till föreningens verksamhet. Caféet öppnar inte förrän vid midsommar men under söndagskvällen var några personer på plats på flotten och utförde skadegörelse genom att kasta utomhusmöbler i form av stolar och bord i Virserumsån 

– Det är både tråkigt och onödigt men vad ska man göra? Vi vet inte vilka som har gjort det och polisen gör inget. Vi själva fick åka och plocka upp möblerna, det är inte roligt när man tycker att det är till för allmänheten. Jag kan inte förstå varför, säger Annika Holstensson Eriksson. 

Möblerna låg utspridda i vattnet och vissa möbler hade till och med sjunkit till botten men föreningen lyckades få upp dem. Även livbojen, som nyligen sattes upp på en stolpe vid åkanten, hade tagits ner och kastats i vattnet. 

Skadegörelsen har anmälts till polisen. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt