Annons:

EFTER OTÄCK OLYCKA – BAND STÄLLER IN SPELNING I TRAKTEN

Dansbandet Date tvingas ställa in spelning i Södra Vi efter en otäck olycka. Foto: Arkiv

EFTER OTÄCK OLYCKA – BAND STÄLLER IN SPELNING I TRAKTEN

Det blir ingen spelning för populära dansbandet Date på Pumpen i Södra Vi på lördag. Anledningen är den otäcka olycka som bandet nyligen var med om.

Annons:

På lördag skulle det populära dansbandet Date ha uppträtt på nöjesstället Pumpen i Södra Vi. Men spelningen blir inte av. Det skriver Pumpen på sin Facebooksida.

Orsaken är att bandet nyligen var med om en otäck olycka. Dansbandets buss blev påkörd på E18 utanför Hallstahammar och bandmedlemmarna, som låg och sov vid tillfället, flög ur sina sängar. 

"Alla är i chock. Bord, stolar, instrument, kaffekokare och glassplitter med mera ligger som ett slagfält i hela bussen", skriver Date själva om händelsen. 

En del av bandmedlemmarna fick skador av olyckan.

"Jan har fått en fraktur i en nackkota och har ont i huvudet, Peter har fått en hjärnskakning, Simon har skrapsår i hela ansiktet då han slog i huvudet vid smällen, Niklas har ryggproblem och Gunnar fick sin stortå ut led och är nu gipsad", skriver Date. 

Bussen är helt förstörd efter smällen.

Pumpen meddelar nu att Date inte kommer till Södra Vi efter helgens händelse. Tre bokningsbolag har försökt hitta ett ersättningsband utan att lyckas.

Puben kommer att vara öppen som vanligt och där uppträder 250 kg Kärlek.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt