Annons:

Hotellrum inreds i tomt skyltfönster i centrum:

Palace Hotell tycker att det ser deppigt ut i centrala Hultsfred så de inreder ett tomt skyltfönster som ett hotellrum. Foto: Privat

Hotellrum inreds i tomt skyltfönster i centrum: "Blir ett herre jösses-skyltfönster"

Palace Hotell i Hultsfred inreder skyltfönstret på Bryggerigatan som ett hotellrum. 
– Största anledningen till att jag gör det är för att det ser för deprimerande ut i centrum, säger Christian Ryning på Palace Hotell. 

Annons:

Dagens Hultsfred berättade i fredags om att ett lokalt företag hyr och gör iordning ett skyltfönster ut mot Bryggerigatan för att visa upp sin verksamhet. 

Brunpappen i skyltfönstret har väckt många frågor. Palace Hotell gick i helgen ut med information om att de är i full gång att renovera, inreda och få utlopp för sin kreativitet i skyltfönstret. 

– Vi håller på och bygger upp ett hotellrum i skyltfönstret. Vi är halvklara med arbetet och beräknas vara färdiga om några veckor när alla leveranser har kommit, säger Christian Ryning. 

"Ser väldigt deppigt ut"

Han har länge känt att det är så trist med tomma skyltfönster i centrala Hultsfred. 

– Jag har gått igenom centrum hur många gånger som helst och det ser väldigt deppigt ut. Jag ringde kommunen och frågade om jag fick göra något med skyltfönstret. Det blir reklam för mitt hotell samtidigt som det förgyller gatan. Vi kan också ge tillbaka lite till Hultsfredsborna, säger Ryning. 

Det kommer hela tiden nya leveranser så det tar ett par veckor till innan allmänheten kan se vad som döljer sig bakom brunpappen. 

– Nu har vi gått loss på skyltfönstret så det blir nog väldigt bra när det är färdigt. Tanken är att allt i skyltfönstret ska vara till försäljning. Vill någon köpa sängen så får vi beställa en ny. Vi vill att det ska röra på sig. 

"Satsat som fasen"

Ryning med personal på hotellet har tapetserat, målat, lagt heltäckningsmatta och påbörjat möbleringen av ett hotellrum med säng och diverse olika produkter.

– Mer kommer framöver. Jag hoppas att Hultsfredsborna tycker att det är trevligt. Vi får se hur länge vi hyr skyltfönstret. Om det dyker upp att en butik ska hyra lokalen så hamnar man in i ett annat läge men vi har satsat som fasen så jag hoppas att vi blir kvar en stund. Det blir ett herre jösses-skyltfönster som är både levande och häftigt. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt