Annons:

Nu är planeringen och upplägget klart inför Hagadals simhalls återöppning på måndag. Foto: Ossian Mathiasson

Planeringen är klar – så öppnar Hagadals simhall och gym upp på måndag

Hagadals sim- och sporthall har varit stängd för allmänheten under lång tid. Från och måndag öppnar gymmet och badanläggningen upp för förbokade besök. 

Annons:

Tidigare i veckan gick Hultsfreds kommun ut med information om att de håller på att planera för återöppningen av Hagadals simhall. På måndag, 7 juni, slår simhallen och gymmet upp portarna igen till följd av lättnader i restriktionerna och minskad smittspridning. 

Nu står det också klart hur planeringen ser ut vad gäller exempelvis tider och hur många besökare de får ta emot mellan 7 och 24 juni. Både simhallen och friskoteket, det vill säga gymmet, kommer vara fortsatt stängda för drop in-besök. Det handlar om bokade besök som sker via telefon. 

Tolv personer i simhallen samtidigt

Simhallen kommer kunna bokas vardagar 10–12 och badtiden är två timmar inklusive omklädning. Övrig tid bedrivs simskolor, vilket leder till begränsningar i tiderna som kan bokas. 

Stora bassängen och mellanbassängen med vattenrutschbana är öppna. Trampoliner, Trollgölen och bastun är avstängda och caféet är inte öppet.

Det är sex personer i herr- respektive damomklädningsrummet som kan bokas in vid varje tillfälle, maximalt tolv personer får möjlighet att befinna sig i simhallen samtidigt. 

Det går att boka tid till friskoteket vardagar 10–12 och 16–19 då gymmet är stängt för drop in-besök. De har möjlighet att ta emot sju personer per tillfälle och man får gymma en timme åt gången. Omklädningsrummen för gymmets gäster är stängda. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt