Annons:

Den nya parken i Virserum behåller sitt tidigare namn "Maden". Foto: Ossian Mathiasson

Omröstningen avgjord – nya parken får väntat namn

Det kom inte som någon överraskning. Den nyanlagda parken vid Virserumssjön fortsätter att heta Maden efter en omröstning i Facebookgruppen ”Virserum”.

Annons:

Det var i Facebookgruppen ”Virserum” som Virserumsbon Carl Samuelson utlyste en tävling om vad den nya parken i Virserum ska ha för namn. Parken har utrustats med båtramp träningsredskap, lekredskap och grillplats. Han har bett Virserumsborna komma in med förslag på namn och det förslag som fick flest gilla-markeringar vid 12-tiden på midsommarafton vann. 

Maden har lett från start och tog en överlägsen seger. Området går redan under namnet Maden så det var en väntad segrare. 

”De råder inget tvivel. Maden fortsätter att heta Maden. Förslagen har varit åtskilliga och engagemanget stort. En del förslag är så bra att det kan sparas till nästa gång vi får en park! En särskild flitpremie ska i ärlighetens namn tilldelas de som röstade, inte bara en, men många gånger på ett eller flera förslag. Men kul var det och tack för engagemanget”, skriver Carl Samuelson i ett inlägg på Facebookgruppen ”Virserum”.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt