Annons:

Patricia efter succén:

Patricia Birgersson från Vena var förstås mer än nöjd med sin insats i P4 Nästa. Foto: Mikael Henning

Patricia efter succén: "Jag är såklart supernöjd"

Patricia Birgerssons äventyr i P4 Nästa är över för den här gången. Hon nådde en andraplats i kvällens riksfinal som sändes live från Linköpings Konsert & Kongress.
– Jag hade inte kunnat göra så mycket mer, säger hon.

Annons:

Först vann hon länsfinalen. Sedan var hon en av åtta som valdes ut till kvällens final. Och väl där var Patricia Birgersson ytterst nära att ta hem alltihop. Det blev en andraplats i den tuffa konkurrensen. 

– Jag var en vinnare redan när jag kom hit och bara att vara i finalen känns som en jättestor bonus. Jag är såklart supernöjd, säger Patricia Birgersson till DV/DH strax efter finalen. 

Birgersson åkte upp till Linköping i går och har förberett sig noga. 

– Vi hade genrep och soundcheck i går för att den här kvällen skulle bli så bra som möjligt. Vi kände oss supertrygga på scenen och det var mycket folk och så jäkla kul. Jag hade inte kunnst göra så mycket mer.

"Fått en liten språngbräda"

Erfarenheten av P4 Nästa har definitivt stärkt Patricia. 

– Den har varit omtumlande, utmanande och absolut en av de roligaste sakerna jag gjort. Jag har lärt mig att att våga tro på mig själv och våga köra på. Att min låt spelats i riksradio betyder att man har ett namn som många kan känna igen och det är många som har hört av sig. Jag har en liten språngbräda nu. 

Vad händer nu?  

– Jag har absolut fått blodad tand. Nu blir det in i studion för att få nytt mateiral, en del spelningar och så får vi se om det blir P4 Nästa igen nästa sommar.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt