Annons:

  • HULTSFREDSBUTIK BYGGER UT OCH GÖR TILLFÄLLIG FLYTT

    Synoptik i Hultsfred bygger ut och får större lokaler efter sommaren. Det tidigare bankvalvet tas bort och blir till två undersökningsrum för Synoptik. Foto: Ossian Mathiasson

  • HULTSFREDSBUTIK BYGGER UT OCH GÖR TILLFÄLLIG FLYTT

    Det pågår just en rejäl renovering av butiken som ligger mitt på gågatan i Hultsfred.

  • HULTSFREDSBUTIK BYGGER UT OCH GÖR TILLFÄLLIG FLYTT

    Eleonor Kask ser fram emot att nyöppna i utbyggda lokaler efter sommaren. Nu har de sitt hem i Blomsterdrömmars gamla lokaler.

HULTSFREDSBUTIK BYGGER UT OCH GÖR TILLFÄLLIG FLYTT

Synoptik i Hultsfred renoverar sin butik på Bryggerigatan och har öppnat tillfälligt i den gamla blomsteraffären på gågatan.
– Vi ska få utbyggda lokaler då bankvalvet som har funnits bakom vår butik blir en del av oss, säger Eleonor Kask, säljare på Synoptik i Hultsfred.

Annons:

I mitten av maj stängde Synoptik i Hultsfred sin butik mitt på Bryggerigatan för en omfattande renovering och öppnade några dagar senare i en tillfällig lokal på samma gata. Synoptik håller under renoveringen till i Blomsterdrömmars gamla lokal. 

– Den funkar jättebra som tillfällig lokal så det är klockrent, säger Eleonor Kask på Synoptik i Hultsfred. 

"Får en större butiksdel"

Just nu pågår flera byggprojekt i centrala Hultsfred och centrum ser allt mer ut som en byggarbetsplats. Nu kommer alltså nästa projekt som innebär att Synoptik bygger ut och får större lokaler då ett tidigare bankvalv i samma byggnad tas bort till Synoptiks stora glädje.

– Det kommer bli kanonbra och det är kul att händer något i centrum. Tidigare har vi bara haft en ingång på framsidan men nu kommer vi få ytterligare en på baksidan, säger Eleonor Kask och fortsätter: 

– Där bankvalvet har funnits blir det två nya undersökningsrum, personalrum och personalingång. Vi har bara haft ett undersökningsrum tidigare och verkstad, kontor, matdel och kök har inte varit så stort. Nu blir det skillnad. 

Vad ser du för fördelar med denna utbyggnad och renovering?

– Vi får ljusare och fräschare lokaler samt en större butiksdel. Sedan är det klart att två nya undersökningsrum gör mycket, det kommer bli nytt och fräscht. Vi får större utrymme för vår ögonbottenkamera. 

Tanken är att Synoptik ska flytta tillbaka till sina lokaler på Bryggerigatan i slutet av augusti och finns fram till dess på plats i den gamla blomsteraffären. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt