Annons:

Mitt i pandemin – Hultsfredsföretaget utökar och nyanställer

Genrebild. Foto: Pixabay

Mitt i pandemin – Hultsfredsföretaget utökar och nyanställer

Hultsfredsföretaget WebbPartner, som ingår i bolagskoncern MediaPartner i Vimmerby, går mot coronaströmmen och både utökar verksamheten och nyanställer.

Annons:

Hultsfredsföretaget WebbPartner etablerades 2008 och har i dag tio anställda. Vanligtvis bygger man hemsidor, e-handel och IT-stödsystem, men utökar nu verksamheten med flera områden.

– När det gäller webb och e-handel har vi kunder över hela landet och efterfrågan ökar konstant. Vi kommer anställa ytterligare programmerare för att möta den ökade efterfrågan, berättar Carl-Anton Johansson på WebbPartner.

Ökad efterfrågan

Det som man också sett en ökad efterfrågan på är IT-support inom den lokala regionen, främst då Hultsfred och Vimmerby kommun, berättar Carl-Anton Johansson.

– Företagens IT-användning ökar dagligen och behovet av support är mycket stort. Vi har anställt en IT-tekniker för att möta den ökade efterfrågan. Främst kommer vi erbjuda tjänster såsom Office 365, Azure och molnbaserade backuplösningar. Ser vi att detta faller väl ut kommer vi göra ytterligare anställningar även inom detta område, säger han.

– Inledningsvis av coronapandemin var det svårt att komma ut till kunder på möten men nu verkar det som att efterfrågan ökat markant inom alla områden säger Carl-Anton Johansson.

Webbpartner är en del av Vimmerbykoncernen MediaPartner. 

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt