Annons:

NYTT CAFÉ ÖPPNAR I HULTSFRED PÅ FREDAG

Adam och Rowaida Njem öppnar café och restaurang på Bryggerigatan i Hultsfred senare i veckan. Foto: Privat

NYTT CAFÉ ÖPPNAR I HULTSFRED PÅ FREDAG

Adam Njem lämnar sin matvagn på torget i Hultsfred – och öppnar café/restaurang tillsammans med sin fru Rowaida på Bryggerigatan. 
– Vi ska öppna på fredag, säger Adam Njem. 

Annons:

Under ett och ett halvt år har Målillabon Adam Njem sålt falafel, kebab, kyckling och hamburgare från matvagnslastbil på torget i Hultsfred. 

"Brett utbud"

Nu är tiden med matvagnen på torget i Hultsfred över för den här gången. Men misströsta inte. 

Han ska tillsammans med sin fru Rowaida öppna café och restaurang i den gamla SFI-lokalen på Bryggerigatan i Hultsfred senare i veckan. 

– Det ska bli väldigt roligt, både jag och Rowaida ser fram emot att öppna på fredag. Hela familjen kommer vara involverade, säger Adam Njem. 

Han berättar att stans nya café/matställe ska erbjuda kalla och varma drycker, diverse olika maträtter och avslappnad stämning. Caféet kommer gå under namnet La Vida Café. 

– Vi kommer ha ett brett utbud av mat, fika, glass och dryck. I matväg blir det framför allt pasta, kebab, kyckling, baguetter, sallader. Vi kommer sälja kalla och varma drycker, bland annat olika juicer. 

"Finns inga jobb för vagnen"

Det mesta är färdigt inför fredagens öppning på Bryggerigatan. 

– Det är faktiskt rätt många som har kommit förbi och frågat när vi ska öppna. Vi vill skapa ett mysigt och fint café där man kan sitta och ha roligt och lyssna på musik. Det finns också ett biljardbord i lokalen som man kan använda.

Den stora frågan är vad som händer med matvagnen?

– Vi ska inte släppa vagnen men den får vila nu när vi öppnar caféet på fredag. När det blir festivaler och marknader framöver kommer den till användning igen. Det finns inga jobb för vagnen i dagens läge. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt