Cookies

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Dagens Hultsfred. Genom att använda Dagens Hultsfred tjänster godkänner du detta. Här kan du läsa mer om cookies.Jag förstår, ta bort detta

Annons:

  • Alla gästerna fick skåla i bubbel när de kom på invigningen av Västerviks nya food court.

  • Elias Besheri, delägare, instruerar personalen innan gästerna är på plats.

  • Frozen yoghurt tror man kommer att bli ett populärt inslag inte bara för ungdomar utan för alla.

  • - Nu när vi har öppnat blir det som ett restaurangstråk och det kommer att bli hur bra som helst, säger Stefan Ågren, delägare.

  • Rona och Elias Besheri tycker att det är härligt att det har öppnat. - Det är min farbror som äger det och jag tycker det är jättebra! Ungdomligt ställe och något för alla, säger Elias Besheri.

  • Personalen gör sig beredda för att servera gästerna när de kommer.

Bubbel och fest vid invigningen av Food court i Västervik

Idag öppnar Västerviks första food court och invigningen igår var full av bubbel och fest.

Annons:

Flera nära och kära var inbjudna till invigningen av Västerviks food court i går kväll och gästerna kände knappt igen sig efter ombyggnationen. Flera restaurangkoncept Subway, Kebabgrill, Bistro och frozen yoghurt ligger nu under ett och samma tak.

– Man får sitta var man vill i lokalen vilket är en del av konceptet, säger Elias Besheri som är delägare tillsammans med Stefan Ågren.

"Såg potentialen"

De sista detaljerna blev klara så sent som igår strax före invigningsfesten och gästerna man hade bjudit in var de som varit med på resan på ett eller annat sätt.

– Det är stor skillnad på olika projekt. Här skulle vi få in fyra verksamheter under ett och samma tak, säger Elias Besheri.

Sedan årsskiftet har bygget varit igång men idén till att samla flera matställen här kom redan när förra verksamheten flyttade.

– Vi såg potentialen och för mig innebar det att flytta Subway från Rådhustorget, säger Stefan Ågren som är ägare till Subway.

"Blir ett restaurangstråk"

De menar att de vinner mycket på att ligga vägg i vägg mot andra restauranger.

– Elias äger också Sahara och Fiskeboden. Det gör att vi kan flytta runt anställda om vi är i behov av det. Dessutom drar verksamheterna till varandra. Det blir ett restaurangstråk kan man säga, säger Stefan Ågren.

Första veckan har Food court öppet till 23. Under evenemang i centrum ska de ha öppet lite längre.

Annons:

0 kommentarer

Lägg till ny kommentar

Kommentar *

Ditt namn*

Din e-post* (publiceras ej)

Annons:

Gå tillbaka till mobilversion