Annons:

  • Gunhild Carling med sin familj uppträdde i Storebroparken på lördagskvällen. Foto: Stefan Härnström

Det stormade kring Carling Family – se stort bildspel här

Den efterlängtade showen med Gunhild Carling och Carling Family i Storebroparken fickbokstavligt talat en stormande inledning.

Annons:

Knappt hade den kända jazzartisten hunnit presenterabandet när ett intensivt åskväder drog in. Ösregn, piskande vind och åska som orsakade ett kortare strömavbrott blev inramningen på den första halvan av uppträdandet.

Showen måste som det brukar sägas fortsätta och när åskan sett till att de var mikrofonlösa körde Gunhild och kompani vidare akustiskt till strömmen återkom.

Gunhild Carling med familj framförde sin blandning av jazz, swing, humor och vaudeville inför en publik som tidvis flyttades in nära scenen när regnet föll som tyngst. Familjen Carling har om några rutinen och skickligheten attgenomföra en så tight show under speciella förhållanden.

Publiken hyllades

Publiken kom som tur var välförsedda med paraply och regnrockar och åskådarna fick en liten hyllning av Ulf Carling för sin uthållighet innan han sjöng ”Just a Gigolo”.

Kvällen till ära hademan med sig killarna i Gentlemen & Gangsters för extra tryck och man spelade tillsammans somCarling Big Band. Det blev en kväll som varken besökarna eller artisterna kommer att glömma.

Stefan Härnström

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt