Annons:

Lokalt parti flyttar från Hultsfred till Järnforsen

Kristdemokraterna har bytt föreningslokal och finns numera i Järnforsen. I går var det invigning av den nya KD-lokalen där EU-kandidaten Patrik Åkesson klippte bandet till Anders Anderssons förtjusning. Foto: KD

Lokalt parti flyttar från Hultsfred till Järnforsen

Kristdemokraterna i Hultsfreds kommun har lämnat föreningslokalen i Hultsfred för att i stället finnas på plats i Järnforsen.

Annons:

Under torsdagen drog Kristdemokraterna i Hultsfreds kommun igång sin EU-valrörelse och gjorde det med en av sina EU-kandidater Patrik Åkesson, företagare från Växjö. 

– Han vill sätta fokus på företagens betydelse när EU-politiken formas, säger Anders Andersson, KD:s ordförande. 

Det blev inte bara tal av Patrik Åkesson utan han fick också äran att klippa ett blågult band för att inviga den nya KD-lokalen på Torggatan i Järnforsen, källarlokal i ett av hyreshusen på orten. Det kommer bli en lokal där KD förvarar material, kampanjtält och kan träffas för diverse möten. 

– Från första början var tanken att vi bara skulle förvara material i lokalen. Nu har vi gjort iordning den till vår egen föreningslokal, säger Anders Andersson.  

Vad händer med lokalen i Hultsfred?

– Den har vi avvecklat eftersom vi inte har någon anställd lokalt. Det var därför vi hade den i Hultsfred men hon som jobbade där har gått i pension. Dessa uppgifter har övergått till kansliet i Kalmar och sedan har vi skaffat en egen föreningslokal i Järnforsen i stället, säger Andersson. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt