Annons:

Ny ordförande för Liberalerna Kalmar län

Johanna Wyckman kommer att leda Liberalerna i länet. Foto: Pressbild

Ny ordförande för Liberalerna Kalmar län

Liberalerna har fått en ny förbundsordförande. Johanna Wyckman (L) kommer leda länet. Tuffa utmaningar väntar både med pandemin och partiets opinionsläge. 

Annons:

På lördagen anordnade Liberalerna Kalmar län sitt förbundsårsmöte. Årsmötet genomfördes för första gången helt digitalt på grund av restriktionerna.

- Läget med corona i länet är allvarligt och för tillfället har vi många smittade i länet. Därför är det otroligt viktigt att vi fortsätter hålla i och hålla ut. Samtidigt har coronapandemin öppnat ett innovationsfönster och gjort att vi på kort tid har kommit på många nya och innovativa lösningar. Det vill vi hålla öppet för att fortsätta driva på utvecklingen i samhället, säger Johanna Wyckman, nyvald förbundsordförande.

Till förste och andre vice ordförande valdes Carl-Henrik Sölvinger och Jonathan Lilja.

- Liberalerna befinner sig i ett tufft läge opinionsmässigt och därför är det viktigt att vi nu fortsätter vår politikutveckling och kraftsamlar inför valet. Vår nya styrelse är taggade och redo att påbörja det arbetet, säger Carl-Henrik Sölvinger, nyvald vice förbundsordförande.

Annons:

Anders Blank

Anders.blank@dagenshultsfred.se

0734645262

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt