Målilla släppte in två mål på stopptid och tappade till oavgjort

Målilla Bandy släppte in två mål på stopptid och tappade segern i bottenmötet med Tranås B. Foto: Bildbyrån

Målilla Bandy gick mot helgens andra seger vid ledning med 8–6 efter 90 minuter. Då gjorde Tranås BoIS B smått otroliga två mål på stopptid. Bottenmötet slutade 8–8.

Målilla Bandy städade av Skirös reserver utan problem på lördagseftermiddagen och vann med förkrossande 8–1 efter fem mål av Erik Karlsson.

I dag väntade tabelljumbon Tranås B på bortaplan och Målilla gick ifrån till 2–0 efter dubbla mål av Marcus Skoog och låg under med 2–4 i halvtid då 52-årige (!) Staffan Johansson bombade in alla fyra mål.

Med två mål inom loppet av en minut i andra halvlek kom Målilla tillbaka målmässigt. Erik Karlsson satte reduceringen och Anatoly Suzdalev kvitteringen. Tranås återtog ledningen efter dryga timmens spel och Suzdalev kvitterade på nytt.
Erik Karlsson gjorde därefter 6–5 i minut 75, 7–5 fyra minuter senare och 8–6 med sex minuter kvar av ordinarie tid.

Tranås gav inte upp. Fyra sekunder in på stopptiden kom hemmalagets reducering och kort därpå kom nästa kalldusch för Målilla som släppte in 8–8, som blev slutresultatet i den galna division 2-matchen.

Det var Tranås första poäng på sju matcher och Målilla står på fem poäng.