Annons:

Målilla underpresterade – Quiros kräver mer av de ledande spelarna

Målilla insats mot Stjärnan var svag, enligt tränaren Johnny Quiros. Foto: Ossian Mathiasson

Målilla underpresterade – Quiros kräver mer av de ledande spelarna

Efter två fina insatser gick inte Målilla att känna igen i hemmapremiären. Efter 4–8 mot Stjärnan var Johnny Quiros besviken.
– Det här var inte riktigt vad jag hade förväntat mig, säger han.

Annons:

I de två första matcherna har Målilla kunnat stoltsera med ett tajt och organiserat försvarsspel. Några sådana takter fanns inte i dagens match mot Stjärnan. 

– Vi har haft en rätt bra defensiv i de två första matcherna och de tycker jag inte att vi har i dag, säger Johnny Quiros. 

Han tycker att laget underpresterade genom i stort sett hela matchen trots att de hämtade upp 1–3 till 4–4 i andra halvlek.

– Visst, vi kom in i matchen rent målmässigt men jag tycker ändå inte att vi är där spelmässigt. Vi skapar inte så mycket chanser och lyckades aldrig skapa något tryck, säger Quiros.

"Kräver mycket mer"

Stjärnan gjorde sedan fyra mål och vann matchen med 8–4.

– Vi förlorar mot ett hungrigare och bättre lag i dagsläget. Det här var inte riktigt vad jag hade förväntat mig när jag åkte hit. Jag saknade egentligen alla delar som har funnits i de två tidigare matcher.

Var det så illa ur ditt perspektiv?

– Ja, jag tycker inte att vi var där i dag. En stor del i det hela var att våra drivande spelare föll ur ramen. Jag kräver mycket mer. Vi var inte på den nivån som vi ska vara.

Unge Målillaprodukten Marcus Skoog gjorde en bra match, framför allt i första halvlek.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt