Annons:

MÅLILLA UTKLASSAT I DERBYT MOT SKIRÖ

Målilla förlorade dagens derby mot Skirö med 11–1. Foto: Ossian Mathiasson

MÅLILLA UTKLASSAT I DERBYT MOT SKIRÖ

Efter flera fina insatser tog segersviten slut för Målilla i dag. Den gjorde det med besked. Skirö vann derbyt på hemmaplan med hela 11–1 (3–0).
– Jag är besviken över att vi viker ned så som vi gör, säger tränaren Jesper Lüning.

Annons:

Målilla var skapligt med under den första halvleken – men efter paus tappade man totalt. Eric Jakobsson reducerade till 1–4 i början av andra, men direkt efter replikerade Skirö med sitt femte mål för dagen. 

Målet satte spiken i kistan och blev också början på en rejäl kölhalning. Målilla hängde inte alls med och förlorade till slut med hela 11–1. 

– I första tycker jag att vi gör det bra och vi möter ett bra lag. Vi står upp bra och har en straff som vi missar när det står 2–0, men i stället blir det 3–0 i paus och när de gör 5–1 direkt efter vårt mål tappar vi matchen. 

Defensiva misstag

Målilla tappade det mesta av sitt spel under sista 40 minuterna och Skirö fick göra lite som man vill. 

– De får gör många enkla mål och vi får dra lärdom av det här. Vi tappade intensiteten i vårt spel och när vi möter ett bra lag måste vi vara rejäla. Där brast vi i andra halvlek, säger Jesper Lüning som förstås var missnöjd med sitt lag: 

– Jag är besviken över att vi viker ned oss så mycket i andra halvlek, det går inte säga annat. Vi har ett ungt lag och vår lägstanivå är lite för låg.

Ingen spelare får förstås beröm efter 1–11 i baken. Målilla får nu ladda om till annandagsderbyt mot Tjust – en på förhand minst lika tuff uppgift. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt