Annons:

FBSK knäckte Lojal på hemmaplan – avgjorde i slutminuterna

Niklas Nilsson, här i VIF-tröjan, har förstärkt SK Lojal. Foto: Arkivbild

FBSK knäckte Lojal på hemmaplan – avgjorde i slutminuterna

Frödinge/Brantestads SK tog en viktig seger hemma mot SK Lojal. FBSK avgjorde genom Axel Hoppe Adolfsén i slutminuterna.
– Det var lite övertag för oss, så det var skönt, säger FBSK:s tränare Senad Berisha.

Annons:

SK Lojal inledde årets division 6-serie urstarkt. Nu har det blivit grus i maskineriet. Borta mot Frödinge/Brantestads SK blev det en ny förlust efter att hemmalaget avgjort sent.

– Den är tung med alla lägen vi skapar. Frödinge försvarar sig bra och är mer kliniska i sina avslut. Vi har fyra halvfrilägen, men vi träffar inte mål och skjuter mycket utanför. Det kunde ha blivit 7-5 till oss, säger Lojals tränare Filip Ingemarsson.

FBSK:s tränare Senad Berisha var förstås mer nöjd.

– Det var skönt. Matchen i sig var ganska jämn, men vi har lite mer krigarinställning. Det stod och vägde, men jag tycker att vi har ett litet övertag och skapar fler chanser, säger han.

Niklas Nilsson med

För andra matchen var tidigare VIF-spelaren Niklas Nilsson med i Lojal.

– Han är en välutbildad spelare och det behöver vi. Vi har många med individuell skicklighet, men han har rutin och kunskap, och har spelat högre upp.

Tungt för Lojal var att Erik Ingemarsson gick sönder.

– Jag vet inte hur allvarligt det är, men foten svullnade upp rejält.

"Tappar boll klantigt"

Martin Gunnarsson, Alex Gunnarsson och Axel Hoppe Adolfsén var målskyttar för FBSK. Hos gästande Lojal, som nu tappar mark i toppen, nätade Kastriot Jashari och Edjo Begic.

– Skillnaden är att vi straffas hårdare för de misstag vi gör. Vi tappar boll lite klantigt och tar inte jobbet riktigt, säger Filip Ingemarsson.

Alla spelare i FBSK berömdes, men Samuel Johansson stack ut lite extra. Hos Lojal var Philip Henriksson och Meris Hasanbegovic bäst. I övrigt var det slätstruket.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt