FBSK drog längsta strået mot nollpoängaren VSGF

Abdifatah Sarah förde Frödinge/Brantestad till tre poäng mot Virserums SGF. Foto: Ossian Mathiasson

Frödinge/Brantestad tog ledningen två gånger om, men Virserums SGF kvitterade lika många gånger. FBSK fick ändå sista ordet och vann matchen med 3–2.
– Det blir okej, men man vill gärna ha det mer än okej, säger FBSK-tränaren Senad Berisha.

Frödinge/Brantestad fick jubla över tre poäng i sista matchen innan sommaruppehållet då jumbon och nollpoängaren Virserum besegrades med 3–2. FBSK ledde två gånger och Virserum kom tillbaka båda gångerna. När Abdifatah Salah gjorde 3–2 i 66:e minuten lyckades inte Virserum resa sig på nytt. FBSK:s första mål gjordes av Axel Norbro och Carl Hemmingsson. Abdullah Al Hariri nätade två gånger om för VSGF.

– Vi släpper in alldeles för billiga mål och det går inte att vinna matcher om man släpper in billiga mål. Det grinar lite emot dp vi kämpar på, kommer tillbaka två gånger om och har fler lägen men det går inte. Vi behöver 100 chanser för att göra ett mål. Vi ska rannsaka oss själva, sedan får vi se vad vi hittar på i sommar. Vi tar nya tag till hösten, säger VSGF-tränaren Adis Mulisic.

Frödinge/Brantestad tog sin tredje seger för säsongen och Senad Berisha ser förbättringspunkter trots trepoängaren.

– Tråkigt när man känner att man borde få mer och sen blir det inte mer än så. I dag blev det åtminstone vinst. Det kändes helt okej i första halvlek och i början av andra halvlek. Vi blev därefter trötta med mycket skiften. De som kommer in gör det inte dåligt, men det är olika typer av spelare som kommer in och då blir spelet hackigt. Vi har några snäpp till som vi skulle kunna få till.

Beröm i FBSK gick till Oscar Andersson, Fredric Carlsson och Filip Nilsson. Lars Arvidsson och Robin Seger stack ut i VSGF.