Annons:

Mållöst mellan FBSK och Lojal: ”Känns som en förlust”

Lars-Henrik Karlsson var duktig när Frödinge/Brantestad SK krigade till sig en poäng hemma mot SK Lojal. Foto: Arkivbild

Mållöst mellan FBSK och Lojal: ”Känns som en förlust”

SK Lojal hade spelet och chanserna och Frödinge/Brantestad SK svarade för en solid defensiv insats. Division 6-mötet slutade 0–0.
– Det känns som en förlust för oss och en vinst för dem, säger Lojaltränaren Viktor Gimolli. 

Annons:

Ett spelskickligt Lojal var efter två raka segrar på jakt efter en ny seger mot Frödinge/Brantestad SK på Lundavallen. Lojal ägde spelet och vaskade fram flest målchanser men FBSK försvarade sig på ett imponerade sätt och såg till att matchen slutade 0–0. 

Besvikelsen var stor i Lojallägret efter poängtappet. 

– Vi hade ett bollinnehav på 90 procent och tre-fyra klara målchanser i båda halvlekarna. Deras målvakt storspelade och höll dem kvar i matchen. Vi mötte ett kämpande lag som hade mycket flyt. Vi missade rena frilägen där det egentligen bara var att rulla in den, men det ville sig inte i avsluten. Spelmässigt åt vi upp dem. De hade ingenting på hela matchen och det känns som en förlust, säger Lojals spelande tränare Viktor Gimolli 

FBSK:s tränare Johan Bengtsson var nöjd med en poäng. 

– Lojal spelade väldigt fin fotboll. De var bättre med boll och hade 70-30 i bollinnehav, men vi låg rätt, var jobbiga att möta och slet som tusan. Det var kul att se. Vi stack upp och var farliga på fasta situationer och några omställningar. Vi är jättenöjda med en poäng efter en riktig kämpainsats. Vi spelade också på en plan som hjälper oss eftersom den är väldigt ojämn, säger Johan Bengtsson. 

Lars-Henrik Karlsson imponerade, först som ytterback och sedan som innermittfältare i FBSK. Även rutinerade Tommy Tambour gjorde en bra match som ytterback. Alla spelare i Lojal fick beröm för fint spel. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt