Annons:

Mörlundas dystra kväll – befarat benbrott och förlust på övertid

Mörlunda GIF åkte på dubbla smällar i kväll. Förlust på övertid och befarat benbrott på målvakten George Stenborg Krieg. Foto: Bildbyrån

Mörlundas dystra kväll – befarat benbrott och förlust på övertid

Det blev en dyster kväll för Mörlunda GIF. Målvakten George Stenborg Krieg tvingades lämna Lillesjö IP med ambulans med ett befarat benbrott. Till råga på allt släppte de in 1–2 på frispark i 91:a minuten. 
– Det är svårt att fokusera resultatet utan alla tankar går till George, säger tränaren Joakim Blomberg. 

Annons:

Det var i inledningen av division 6-mötet mellan Mörlunda GIF och Fliseryds IF som olyckan var framme i Mörlundas straffområde. Målvakten George Stenborg Krieg sparkade ihop med en Fliserydsspelare och har med stor sannolikhet drabbats av ett benbrott. 

– Vi på bänken hörde hur det small till. Det var som ett knallskott. Han låg kvar på planen, vred sig i smärtor och skrek. Vi förstod direkt att det som hade hänt var allvarligt. Matchen avbröts i en kvart innan vi kunde spela vidare i fem-tio minuter för att sedan få ett nytt avbrott på tio minuter vid ambulansen ankomst. Tankarna går till George och vi hoppas på ett snabbt tillfrisknande, säger Joakim Blomberg. 

Släppte in 1–2 på övertid

Mörlundas nyckelspelare William Steinholtz gjorde 1–0 i första halvlek och Fliseryd kvitterade kort därpå. När matchklockan hade tickat upp på tilläggstid kom nästa tunga smäll. Fliseryd satte 1–2 på frispark i 91:a minuten. 

– Det var inte roligt alls, en jättesur förlust. Det blev en lång kväll som slutade tråkigt på många sätt och vis. Alla tankar for iväg efter det som hände George, säger Blomberg. 

Rent spelmässigt fortsätter Mörlunda att göra framsteg.

– Jag tycker att båda lagen spelar jäkligt fin fotboll och vi visar att vi är ett riktigt bra fotbollslag och får till och med beröm av deras ledare efteråt. Sett till prestationen är jag jäkligt stolt. Alla spelare ska ha en eloge för att de gör ett fantastiskt jobb.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt