Annons:

Positiva tongångar i VSGF/JAIK - Första nyförvärvet i hamn

Dino Teljigovic är VSGF/JAIK:s första nyförvärv. Foto: Linus Johansson

Positiva tongångar i VSGF/JAIK - Första nyförvärvet i hamn

Det ser positivt ut för VSGF/JAIK inför säsongen 2018. Klubben ser ut att få behålla sina spelare och har också gjort klart med sitt första nyförvärv.
– Det ser jättebra ut inför framtiden, säger styrelseledamoten Marcus Andersson.

Annons:

Säsongen 2017 slutade VSGF/JAIK femma i division sex, sex poäng från en kvalplats till division fem. Kanske kan laget ta ett kliv till 2018. Det ser åtminstone positivt ut i spelartruppen.

– Vi har haft upptaktsmöte och är igång med träningen. Ingen spelare har aviserat att han kommer att byta klubb och ingen kommer att flytta på grund av studier. Vi får behålla stommen från förra säsongen och det är en i det stora hela väldigt ung stomme. I sista seriematchen hade vi en medelålder på under 18 år. Det ser jättebra ut inför framtiden, säger Marcus Andersson.

Första nyförvärvet

VSGF/JAIK har också gjort klart med sitt första nyförvärv i form av 23-årige Dino Teljigovic. Han har tidigare bland annat spelat i Lojal och har också en kort sejour i Gullringen bakom sig.

– Jag har inte själv sett honom spela, men vad jag hört så kommer han kunna tillföra en del till vårt lag, säger Marcus Andersson, som vidare berättar att det kan bli fler nyförvärv framöver.

– Vi har krokar ute på ytterligare tre-fyra spelare. Det är spelare som på ett eller annat sätt har en anknytning till klubben, som har spelat här tidigare eller som här kompisar som spelar hos oss. De ska komma och testa och så får vi se om det blir något av det.

I går kunde vi berätta att det blir Emir Asic (huvudtränare) och Joakim Svensson (assisterande) som kommer att träna VSGF/JAIK kommande säsong.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt