Målilla studsade tillbaka – Johansson avgjorde med långskott

Henrik Johansson gjorde Målillas två mål i dagens träningsmatch mot Lammhult. Foto: Linus Johansson

Henrik Johansson blev tvåmålsskytt när Målilla GoIF vann säsongens andra träningsmatch mot IFK Lammhult. Han avgjorde med ett långskott från 35 meter i 87:e minuten.

I första träningsmatchen mot Rödsle BK föll Målilla med 0–2 och i dag åkte Målilla till Vetlanda för att möta division 5-laget Lammhult i den andra träningsmatchen.

Rödvitt gjorde en mycket bra första halvtimme men Lammhult satte en hörna direkt i mål i tionde minuten. Henrik Johansson kvitterade med en frispark i 38:e minuten och avgjorde ett läckert långskott i 87:e minuten.

”En jämn match och en bra insats av oss. Ett steg åt rätt håll jämfört med första matchen och roligt med seger såklart”, skriver Målilla GoIF på sin Facebooksida.