Annons:

Gimolli vansinnig efter krysset: ”Domaren åt upp oss”

Viktor Gimolli var rejält irriterad på domaren efter Lojals kryss mot Fårbo. Foto: Ossian Mathiasson

Gimolli vansinnig efter krysset: ”Domaren åt upp oss”

SK Lojal spelade oavgjort, 2–2, borta mot Fårbo FF i division 5. Efteråt ville inte Lojaltränaren Viktor Gimolli prata om något annat än domarinsatsen.
– Domaren vann matchen. Usch, jag blir så besviken, säger Viktor Gimolli.

Annons:

I premiären mot Ruda IF fick inte Lojal med sig några poäng. I dagens bortamatch ledde Lojal med 2–0 i halvtid efter två mål av Flamur Mullali men de lyckades inte knyta ihop säcken.

Fårbo reducerade till 1–2 i mitten av andra halvlek och via ett självmål från Lojals sida blev det delad pott på Riavallen. 

– Jag tycker att mitt lag gör en kanoninsats men domaren åt upp oss och tappade matchen redan efter 15 minuter. Han hade inte kontroll på vad som hände och delade ut kort till höger och vänster. Inte nog med det, vi blev bestulna på tre solklara straffar. En av deras spelare räddade till exempel en boll med hand på mållinjen. Herre min gud, jag är så trött. Domarinsatsen var en stor besvikelse, säger Lojaltränaren Viktor Gimolli. 

"Detta var faktiskt hemskt"

Gimolli tycker att domaren var lika dålig åt båda hållen. 

– Han delade ut kort för att man frågade vad han blåste för. Han ville visa att han är bättre än oss spelare. Jag brukar inte säga så mycket om domarinsatsen men detta var faktiskt hemskt. Jag förstår inte hur han kan döma, säger Gimolli. 

Beröm i Lojal delades ut till backlinjen och tvåmålsskytten Flamur Mullali. Lojal står på en poäng efter två omgångar.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt