Annons:

MÅLILLASPELARE TILL SJUKHUS EFTER KOLLISION

Patrik Johansson kolliderade med en lagkamrat och fördes till sjukhus med ambulans. Foto: Linus Johansson

MÅLILLASPELARE TILL SJUKHUS EFTER KOLLISION

Målilla GoIF åkte på sin första förlust i seriesammanhang sedan säsongen 2017 i och med dagens 4-1-nederlag borta mot Ruda. Dessutom fördes målvakten Patrik Johansson till sjukhus med ambulans.
– Jag hoppas att han ska vara okej, säger Målillatränaren Patrik Gunnarsson.

Annons:

Det blev verkligen ingen rolig dag för Målilla, som hamnade i ett 1-0-underläge redan efter tolv minuters spel. Bara kvarten senare gjorde Ruda 2-0 och fyllde sedan på med 3-0 på straff bara några minuter senare. Bortalagets notoriske målskytt Henrik Johansson lyckades sedan reducera till 3-1 med en knapp kvart kvar att spela av den första halvleken.

En säkerhetsåtgärd

Tio minuter in i den andra halvleken blev det sedan dramatiskt när Målillamålvakten Patrik Johansson blev liggande efter en kollision med en lagkamrat. Matchen bröts i drygt 30 minuter i väntan på ambulans.

– Det var en säkerhetsåtgärd att vi ringde efter ambulans med tanke på en eventuell nackskada. Vi har inte hört något från honom än, men jag både hoppas och tror att det inte ska vara någon större fara, säger Patrik Gunnarsson.

”Ingen större oro”

Simon Rydén fick hoppa in mellan stolparna och Målilla hade åtminstone ett riktigt bra läge att reducera till 3-2. Men istället var det Ruda som utökade till slutresultatet 4-1 i slutminuterna.

– De var tunga att möta och skapade mycket oro med sina långa inkast. Vi är givetvis inte nöjda med att släppa in fyra mål, men i det stora hela tycker jag att det var en godkänd insats och att en uddamålsseger för Ruda hade speglat matchen bättre. Jag känner ingen större oro över den här förlusten, vi visste att vi hade en svår bortamatch i dag, säger Patrik Gunnarsson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt