Annons:

Målilla tog tre nya hemmapoäng: ”Lite hett på slutet”

Mikael Hammarquist gjorde mål för Målilla. Foto: Linus Johansson

Målilla tog tre nya hemmapoäng: ”Lite hett på slutet”

Nykomlingen Målilla GoIF vann även sin andra hemmamatch i division fem. Därmed har laget vunnit två av sina tre första matcher.
– Skönt att vi kunde vinna hemma igen och att vi studsade tillbaka någorlunda efter förra matchen, säger tränaren Patrik Gunnarsson efter 3-2 hemma mot Fårbo FF.

Annons:

Målilla tog ledningen i den första halvleken genom Henrik Johansson. Knappt tio minuter in i den andra halvleken utökade hemmalaget ledningen till 2-0 efter att Mikael Hammarquist varit sist på bollen.

Gästande Fårbo reducerade till 2-1 på straff med knappt 25 minuter kvar att spela och skapade med det målet ny nerv i matchen. Det dröjde dock bara ett fåtal minuter innan Målilla återtog sin tvåmålsledning och återigen var det Henrik Johansson som nätade. Med kvarten kvar att spela satte Fårbo matchens sista mål fram till 3-2.

– Vi hade en hel del lägen vid 3-1, det var bud på ett par mål där. Sen blev det lite hett på slutet, men trots att det bara skilde ett mål tycker jag aldrig att det blev riktigt farligt, säger Patrik Gunnarsson.

– Som helhet gjorde vi en bra laginsats och jag tycker att vi vann rättvist mot ett välspelande Fårbo, fortsätter Gunnarsson.

Målillatränaren lyfte fram Folke Pleijert, Mikael Hammarquist, Leo Stolts första halvlek samt vikarierande målvakten Simon Rydén.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt