Annons:

LOKAL MATCH AVBRÖTS – SPELARE FÖRD TILL SJUKHUS

Kvällens match mellan Rosenfors och Krokstorp avbröts efter 70 minuters spel. Foto: Pixabay

LOKAL MATCH AVBRÖTS – SPELARE FÖRD TILL SJUKHUS

Kvällens match mellan Rosenfors IK och Krokstorps IF i damfyran avbröts efter att en bortaspelare skadat sig och förts med ambulans till sjukhus. Rosenfors ledde matchen med 2-1 efter 70 minuters spel.

Annons:

Rosenfors har fått en minst sagt märklig start på säsongen. Den tänkta premiären sköts på framtiden och kvällens match hemma mot Krokstorp bröts efter 70 minuters spel.

– Krokstorp fick en spelare skadad och då ville inte deras ledare fortsätta matchen. Som jag uppfattade det landade spelaren på nacken efter en närkamp. Det var en kamp om bollen där de kom från varsitt håll. Spelaren är på väg till Västerviks sjukhus med ambulans. Väldigt tråkigt att det skulle hända, säger RIK-tränaren Ola Nilsson.

Vände i andra halvlek

På plats fick Rosenfors beskedet av domaren att de kommer tilldömas segern med 3-0 eftersom Krokstorp inte ville spela klart matchen. Hur det blir med den saken återstår att se. När matchen bröts ledde hemmalaget åtminstone med 2-1.

– Spelmässigt hade vi ett övertag i den första halvleken fram till de sista fem minuterna och precis i slutet satte Krokstorp 1-0. I andra gick vi ut ännu hårdare och kvitterade i den 47:e minuten och tog ledningen i den 55:e minuten. Efter det hade vi ganska bra koll på det, men det är svårt att känna någon glädje nu, säger Ola Nilsson.

Hemmamålen gjordes av Ida Hansson och Nicole Nilsson.

Samtliga RIK-spelare fick beröm för en bra insats. Extra plus delades ut till Nicole Nilsson och målvaktsdebutanten Lova Johansson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt