Annons:

Vikarierande målvakten gjorde mål på straff: "Var mest utvilad"

SK Lojal och Storebro IF delade broderligt på poängen (2–2) i dag. Ovan poängräddare för Storebro blev den vikarierande målvakten Viktor Ström som gjorde mål på straff med dryga kvarten kvar.
– Han var mest utvilad, säger Storebrotränaren Torbjörn Pettersson.

Annons:

Det var ett tidigt bottenmöte som spelades på Ekensved i Vena på lördagseftermiddagen. Gästande Storebro ledde med 1­–0 i halvtid efter mål av Anders Strömbom och värt att notera är att Lojal missade en straff under de första 45 minuterna. 

Lojal vände på steken fram till 2–1 i andra halvlek efter mål av Aziz Ahmed Atai och Armend Mahmutaj. 

– Vi gjorde 2–1 i ett tidigare skede men det målet dömde domaren bort. Jag vet inte vad jag ska säga, jag orkar inte ens lägga fokus på det, säger Viktor Gimolli, spelande tränare i Lojal. 

"Går inte ihop med domaren"

Med dryga kvarten kvar att spela fick Storebro en straff som den vikarierande målvakten Viktor Ström fick kliva fram och ta. Han gjorde inget misstag och fixade en viktig Storebro-poäng. 

– Jag tycker att oavgjort är rättvist sett till chanser. En match mot Lojal fruktar man för men vi stod upp kanonbra. Lojal har många kvicka spelare och vi blev lite stumma på slutet, säger Torbjörn Pettersson, tränare i Storebro. 

Viktor Gimoll var inte alls nöjd efter matchen. 

– Det är en match som vi ska vinna men det är typiskt att vi inte går ihop med domaren. Den straffen som de fick vid 2–2-målet är feldömd. Vi hade två klara frilägen i slutet och där ska det vara mål. Vi borde ha vunnit den här matchen, säger Viktor Gimolli. 

Plus delades ut till Ahmed Tarabeih och Armend Mahmutaj i Lojal. Viktor Ström, som fick hoppa in i målet när Fredrik Ströberg saknades, var bra tillsammans med Carl Andersson i Storebro.  

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt