Annons:

DSK:s mardrömsfacit: 0-15 på tre matcher

Jetmir Shehi gjorde matchens första mål när SK Lojal vann med 3-0. Foto: Ossian Mathiasson

DSK:s mardrömsfacit: 0-15 på tre matcher

0-15. Första bollen i ett padelgame? Nej, det är Djursdala facit på de tre senaste matcherna. I kväll blev det 0-3 i derbyt mot SK Lojal.
– Det är bara att komma igen, säger lagledaren Göran Svensson.

Annons:

0-5, 0-7, 0-3. Där är Djursdalas resultat i de tre senaste matcherna. I dag satsade laget återigen på långbollar, men det fungerade inte alls.

– Det känns inte som att vi hjälps åt och varje lagdel spelar lite för sig. Vi ille lyfta bakom deras backlinje, men vi får inte en enda boll till rätt adress. Vi ville lyfta långt, men lyckades inte med det, säger lagledaren Göran Svensson som förstås var besviken:

– Tidigare har vi mött två topplag, men Lojal är ett lag som vi ska ha bra chans mot. Vi tappar matchen i andra halvlek och gör inte mål på våra chanser. Det var slätstruket.

”Spelar riktigt bra”

Jetmir Shehi gav Lojal ledningen i första och i andra fyllde Ahmed Aziz Atai och

Ahmed Tarabeih på med tvåan och trean.

– Vi spelar riktigt bra i dag och får verkligen spelet att fungera, nedifrån och upp i anfallet. Vi skapar mest och vinner rättvist. Det var en laginsats och alla kämpar och går på bollarna. Vi spelade en väldigt rolig fotboll och det kunde ha blivit mer än 3-0, men vi är nöjda med tre poäng, säger Viktor Gimolli som plussade hela laget.

I DSK får Albin Isaksson och Daniel ”Bränna” Gustafsson godkänt.  

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt