Annons:

Lundgrens mål fällde avgörandet för RIK mot Gullringen

Myrra Lundgren gjorde det enda målet när Rosenfors besegrade Gullringen i kväll. Foto: Ossian Mathiasson

Lundgrens mål fällde avgörandet för RIK mot Gullringen

Kvällens match mellan Rosenfors IK och Gullringens GoIF blev inte direkt någon målglad historia. RIK fick med sig tre poäng efter att Myrra Lundgren gjort matchens enda mål.
– Vi var inte riktigt på hugget i dag, men tar med oss att det blev tre poäng, säger Ola Nilsson, tränare i Rosenfors.

Annons:

Myrra Lundgrens mål kom i den 44:e minuten och blev alltså matchavgörande. I den andra halvleken hade hemmalaget dessutom en straff, men den räddades av Gullringens målvakt Jula Fridell.

– Vi hade ett stort bollinnehav, men var inte riktigt på hugget i dag. Sistapasset satt inte riktigt där det skulle. Sen var vi absolut det bättre laget så på det sättet var det inget snack. Samtidigt vill jag berömma Gullringen, de gjorde det ganska tufft för oss och har blivit mycket bättre, säger Ola Nilsson.

Kämpade i 90 minuter

Gullringens lagkapten Ida Bergvall var nöjd med sitt lags insats.

– Vi hade bara två avbytare, varav en var skadad, så vi kämpade verkligen på bra. Det var en kul match med kamp i 90 minuter. Vi gjorde en bra match och stod upp bra och försvarade oss, säger Ida Bergvall.

Bäst i Rosenfors var mittbacken Alice Hag. I Gullringen fick samtliga spelare beröm, men en extra guldstjärna delades ut till ytterbacken Linnea Eriksson och målvakten Julia Fridell.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt