Rosenfors höll undan i märkliga matchen: ”Det var svårt”

Nicole Nilssons Rosenfors lyckades stänga matchen mot Krokstorp, när de sista 20 minuterna spelades i går. Foto: Ossian Mathiasson

De sista 20 minuterna i matchen mellan Rosenfors IK och Krokstorps IK har nu spelats. RIK kan räkna in tre nya poäng efter att ha lyckats försvara sin 2-1-ledning.

När matchen mellan Rosenfors och Krokstorp spelades för en tid sedan bröts den efter 70 minuter. Då ledde RIK med 2-1 efter mål av Nicole Nilsson och Ida Hansson. Smålands Fotbollsförbund bestämde sedan att matchens sista 20 minuter skulle slutföras vid ett senare tillfälle.

I går kväll var det dags att slutföra matchen och Rosenfors lyckades hålla sin 2-1-ledning.

– Det var svårt att gå in i det med 20 minuter kvar att spela, man visste inte riktigt hur man skulle hantera det. Vi blev lite väl defensiva, men jag tycker att vi löste det ganska bra ändå. Det var skönt att vi kunde hålla undan, säger Rosenfors tränare Ola Nilsson.