Annons:

  • VIF besegrade Målilla klart:

    Pontus Kägo Bragsjö blev målskytt i 3-0-segern för VIF mot Målilla.

  • VIF besegrade Målilla klart:

VIF besegrade Målilla klart: "Mer vinnarskalle nu"

I år får även 13- och 14-åringar chansen att spela Bullerby Cup. För Vimmerby IF:s P14-lag har det blivit en fin start – och på torsdagseftermiddagen besegrades Målilla GoIF med 3-0.
– Vi spelade bra, säger 2-0-skytten Pontus Kägo Bragsjö.

Annons:

Vimmerby IF inledde cupspelet med att spela 1-1 mot Degberga GoIF. För Målilla GoIF blev det förlust med 3-1 mot Tranås FF 2. Då var Arvid Pernius målskytt. Just den insatsen var också klart bättre än den mot VIF, ansåg Målillas tränare Henrik Pernius.

– Det blev lite för tufft. Jag är lite besviken på den här matchen. Man får göra hur mycket fel man vill, men man måste försöka. Det gjorde vi i förmiddags, då var det fyra gånger så bra match som nu, säger han.

Vimmerbys P14-gäng vann med 3-0 efter ett självmål samt mål av Pontus Kägo Bragsjö och Erik Jigsved. Den sistnämnde gjorde också VIF:s mål i kryssmatchen tidigare på dagen.

– Vi spelade runt bollen bra och skapade många länge. Vi skulle ha vunnit den första matchen med, men släppte in ett oturligt mål. Annars spelade vi bra, säger Pontus Kägo Bragsjö.

Vad säger du om ditt mål?

– Nja, jag vet inte. Det var en placering bara. 

Kägo Bragsjö har spelat Bullerby Cup en mängd gånger, men tycker fortfarande att det är lika roligt.

– Det är riktigt kul, men värmen är jobbig. Att resultaten räknas är kul också, annars är det som att spela i skolan typ. Nu är det mer vinnarskalle och lite mer kämpande. 

Hur långt tror du att ni kan gå?

– Vi kan gå långt tror jag, om vi spelar som i den här matchen.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt