Annons:

LOKAL MATCH SPÅRADE UR – SKALLADE MOTSTÅNDARE

Gunnebos tränare Markus Harrysson var kritisk mot sin egen spelare efter skallningen. Foto: Ossian Mathiasson

LOKAL MATCH SPÅRADE UR – SKALLADE MOTSTÅNDARE

Kvällens match mellan Hjorted/Totebo och Gunnebo blev en stökig historia. I andra halvlek delades två röda kort ut sedan en Gunnebo-spelare skallat en motståndare och en hemmaspelare svarat med ett strypgrepp.
– Det är inte acceptabelt, säger Gunnebos Markus Harrysson.

Annons:

Det var i andra halvlek, efter att Hjorted/Totebo tilldelats en omdiskuterad straff, som Gunnebo tappade humöret totalt. Tvåmålsskytten Mohammed Ahmad skallade en motståndare och Hjorted/Totebos Jakob Johansson svarade med att ta strypgrepp på Ahmad.

– Det var en onödig skallning och det är inte acceptabelt, men vår spelare har bett om ursäkt. Deras spelare tog strypgrepp som en hämndaktion och det blev två röda kort direkt, säger Markus Harrysson. 

Ingen spelare blev skadad i samband med händelsen.

– I början av andra får de en horribel straff och vi tappar humöret tyvärr. Det blev lite hätskt och jag kan inte beskyllda Hjorted/Totebo för det, men domarna får ta på sig lite av det. Vi blev väldigt frustrerade efter straffen. Jag förstår inte varför man sätter en domare från Totebo när Hjorted/Totebo spelar.

Blev matchhjälte 

Hemmalaget vann matchen med 5-2. I första ledde Gunnebo med både 1-0 och 2-1, men i andra var Hjorted/Totebo det bättre laget.

– Det var mycket kamp hela matchen, men vi var klart vassast. Vi är bättre spelmässigt och de får lite billiga mål. Vi skapar lägen och gör fem mål framåt, det får man vara nöjd med, menar Robert Hagelin i hemmalaget. 

Tom Nilsson blev matchhjälte med tre mål och Fredrik Lindström hängde två. Tom Nilsson var bäst i hemmalaget, men alla får beröm.

Mohammed Ahmad gjorde två av Gunnebos mål och Jesper Malm det tredje.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt