Annons:

HFK vill behålla tränaren:

Hultsfreds FK har ställt en fråga till Janne Olsson om han vill fortsätta leda laget i division 5. Foto: Ossian Mathiasson

HFK vill behålla tränaren: "Jag har fått en fråga"

Hultsfreds FK är redan klart för nedflyttning till division 5. Samma väg kommer Höreda GoIF efter Hultsfreds seger i dagens möte på Knektavallen.
– För framtiden var det en viktig seger. Vi visar att vi kan vinna fotbollsmatcher, säger tränaren Janne Olsson.

Annons:

Hultsfreds FK är sedan några omgångar tillbaka klart för degradering till division 5 och i dagens sista hemmamatch såg de till att skjuta ner Höreda GoIF i samma serie. Höreda har ingen möjlighet att nå IFK Oskarshamn på negativ kvalplats i slutomgången på lördag. 

– Tabellmässigt betydde inte matchen så mycket men det är viktigt att köra och visa vad vi kan, säger Janne Olsson. 

Lagkaptenen John Svensson blev tvåmålsskytt med det första målet i 22:e minuten och det andra målet i 70:e minuten. Det var en insats som tränaren Janne Olsson kunde tala väl om efter matchen. 

– Vi äger matchen från start till mål. I tidigare matcher har vi varit för stressiga med bollen men i dag fick vi tag i bollarna på mitten och fick till ett bra djupledsspel, säger Olsson och fortsätter:

– Vi har ingen tabell att sikta på och med flera spelare sjuka så det var läge att ta med ett par yngre killar som fick chansen mot slutet av matchen. Det är kloka spelare som spelar ordentligt, säger Olsson.

Vad händer med dig till nästa säsong?

– Inget är klart. Jag har fått en fråga från klubben om att fortsätta träna lagen men jag har hela tiden sagt att vi ska ta de sista matcherna i hamn först. Sedan får man sätta sig ner och fundera i en vecka eller 14 dagar. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt