Annons:

Målilla säkrade nytt kontrakt – trots förlust i dag

Henrik Johansson blev tvåmålsskytt för Målilla i dag. Foto: Ossian Mathiasson

Målilla säkrade nytt kontrakt – trots förlust i dag

Målilla GoIF spelar i division fem även nästa säsong. Det får man tacka Södra Vi IF i dag som genom sin seger mot bottenlaget Fårbo gjorde Målillas förlust betydelselös.
– Det är tur att det inte hängde på sista målet, säger tränaren Patrik Gunnarsson.

Annons:

Målilla hade problem i första halvlek och låg under med 4-2 i paus. I andra kom man ut som ett nytt lag och gick upp till 4-4. I slutet gjorde Stjärnan ett turligt segermål och säkrade därmed sin offensiva kvalplats.

Målilla riskerade negativt kval inför dagens omgång, men Södra Vi slog Fårbo och Målilla spelar därmed i femman även nästa år.

– I första halvlek är de lite tyngre och gör mål på ett inkast och en hörna. I andra skakar vi dem och spelar riktigt bra, men de gör ett riktigt skitmål. Det var tur det inte hängde på det målet, säger Gunnarsson och fortsätter:

– Vi hade på känn att Södra Vi skulle rädda oss och det är skönt att vi klarar oss. Att hålla oss kvar var målet med säsongen.

Fortsätter du nästa år?

– Jag har inte bestämt mig. Jag har hållit på med fotboll i fyrtio år och man velar alltid. Jag har inte fått frågan heller och vi låter det vänta lite.

Henrik Johansson gjorde två mål i dag medan Daniel Skoog och Rickard Robertsson svarade för varsitt. Hela laget får beröm för den andra halvleken, men Daniel Skoog stack ut lite extra.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt