Annons:

Stora förändringar i HFK:s styrelse – han är ny ordförande

Patrik Stenbäck tar över som ordförande i Hultsfreds FK.

Stora förändringar i HFK:s styrelse – han är ny ordförande

Hultsfreds FK har fått en ny styrelse med flera förändringar. Ny ordförande är Patrik Stenbäck, som tar över efter Bo Sahlin. 

Annons:

Hultsfreds FK hade årsmöte för några veckor sedan och det har skett en del förändringar. Patrik Stenbäck är ny ordförande efter Bo Sahlin och Pelle Lindqvist är ny vice ordförande. Alexander Lagerström valdes till sekreterare och Torbjörn Karlsson är kassör. Ove Karlsson, Sofia Eckerstig och Lennart Beijer är ledamöter i styrelsen under det kommande året. Amanda Ströberg, Hassan Farah och Linda Blomberg valdes som suppleanter. 

– Det känns spännande, vi hade vårt första styrelsemöte i går. Vårt arbete går ut på att utveckla fotbollen. Vi gjorde en satsning för två år sedan och tog in Krister Borgh som juniortränare och nu tar David (Tegbeger) över den sysslan. Vi ska fortsätta att utveckla ungdomsverksamheten så vi kan förse a-laget med egna produkter, säger kanslisten Fredrik Eirasson.  

Dagens Hultsfred sökte HFK:s nye ordförande Patrik Stenbäck för en intyervju på tisdagsförmiddagen men han hade ingen möjlighet att prata.  

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt